Company of Animals

Pet Head

pet head probeer 3-IN-1 vaste shampoo

PROBEER ONZE 3-IN-1 VASTE SHAMPOO die reinigt, hydrateert en voedt. Gemaakt van verantwoorde ingrediënten die de vacht van uw huisdier onweerstaanbaar zacht en glanzend maken. 100% plasticvrij voor een duurzaam product dat afval vermindert.

Jetzt kaufen

1

NATUURLIJKE OLIËN EN EXTRACTEN

Verrijkt met vochtinbrengend granaatappelextract en kokosolie, en extract van haverkorrels en aloë vera die de huid verzachten en hydrateren. Granaatappel heeft een frisse, subtiele geur die honden én mensen fijn vinden.

2

PERFECTE GROOTTE EN VORM

De zeep past makkelijk in de gemiddelde handpalm en heeft een ergonomische vorm die reinigen en inmasseren heel eenvoudig maakt.

3

GEBRUIK

Maak de vacht goed nat met warm water. Wrijf om schuim te creëren en masseer voorzichtig in de vacht. Spoel goed uit en droog met een handdoek. Voorkom contact met ogen, oren en neus. Gebruik daarna Pet Head Conditioner voor optimaal resultaat.

4

VEILIG voor u en uw hond

Alle Pet Head-producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, agressieve oppervlakte-actieve stoffen en gluten. Al onze ingrediënten staan op de verpakking. Pet Head is met trots vegan, dierproefvrij en zal dat altijd blijven.

Ingredients

Aloe Vera

Aloe Vera

Weiche & besänftigte Haut

Granatapfel-Extrakt

Granatapfel-Extrakt

Natürlich & spendet Feuchtigkeit

Haferkernextrakt

Haferkernextrakt

Reinigt und spendet Feuchtigkeit

Kokosnussöl

Kokosnussöl

Nährstoffe & Pflege

Jetzt kaufen